Jeu de Boules vereniging Berlicum
Groenstraat 14 c
5258 TH Berlicum
073 8221408

Nieuws

Vrijdag 08 oktober 2021

DE LEDENVERGADERING EN JUBILARISSEN OP 7 OKTOBER 2021

DE LEDENVERGADERING EN JUBILARISSEN OP 7 OKTOBER 2021

Eindelijk een ledenvergadering waar iedereen bijeen kon komen. Het was niet tegen dovemansoren gezegd, om vooral op donderdag 7 oktober je gezicht te laten zien. De opkomst was zonder meer geweldig en iets om trots op te zijn. Maar liefst ietsje meer dan de helft van onze leden vulden ons clubhuis op deze avond. Normaal gesproken zie je op een ledenvergadering maar een kwart tot een derde deel van de leden, maar deze keer meer dan 60 belangstellenden.

Dat wil zonder meer zeggen dat onze leden zich sterk betrokken voelen bij het wel en wee aangaande Mooie Boule. Een paar leden waren verhinderd en hebben zich keurig geëxcuseerd, zoals dat hoort.

Om ietsje over 7 uur opende Henny deze ledenvergadering en al snel ver

huisde de microfoon naar Hetty met de verheugende mededeling dat er met algemene stemmen een nieuwe voorzitter was gevonden in de persoon van Jos Heerkens. Hij is nog niet zo lang lid van Mooie Boule, maar woont na wat omzwervingen vanuit o.a.Tilburg en Rosmalen alweer sinds 1990 in Berlicum. Kent dus deze goedemeente op zijn duimpje. En is een betrokken iemand getuige zijn diverse functies o.a. voor Kunst en Kultuur in Den Bosch, de Heemkundekring, zijn werk bij Heijmans, maar ook binnen het Birrekoalcarnaval heeft hij zijn sporen nagelaten. Kortom is Jos met zijn bestuurlijke ervaring een duidelijke aanwinst als nieuwe voorzitter voor Mooie Boule. Iedereen heette hem deze avond van harte welkom.                                                                        Daarna volgde het doornemen van de agenda, o.a. de notulen van de laatste (digitale) vergadering, het gunstige financiële plaatje, het covidscannen (iedereen geregistreerd), wat ingekomen stukken en een kleine toelichting over en van de wedstrijdcommissie door Daisy.

Even bijkomen met een korte pauze, waarna de huldiging van een aantal jubilarissen die al langer (20 of 25) jaar bij onze club zitten. Ook werd onze oud-voorzitter Ton van Roosmalen hartelijk bedankt voor het werk en inzet dat hij eerder verrichtte.

Ook bestuurszaken werden onder de loep genomen en toen was het al weer tijd voor de rondvraag, waarop een aantal leden het woord vroegen en kregen.                                                                                                                                                                          Wat héél bijzonder was dat er van een paar kanten gewaardeerde complimenten werden uitgedeeld aan ons bestuur dat Mooie Boule door een moeilijke corona-tijd loodste met de beste en noodzakelijke maatregelen. Daar volgde zeer terecht een luid-instemmend applaus op.

En tegen kwart voor negen kon onze voorzitter en bestuur deze gezellige ledenvergadering sluiten en was het nog lekker nazitten en praten in ons clubhuis.

Berend-Jan van Hoeckel. Redactie

Voor alle foto’s   KLIK  HIER