Jeu de Boules vereniging Berlicum
Groenstraat 14 c
5258 TH Berlicum
073 8221408

Lidmaatschap & contributies

Lid worden:

Kennismaken met Club Jeu de Boules “Mooie Boule” in Berlicum kan eenvoudig door gewoon eens binnen te lopen op onze openingstijden. Proef eens de sfeer en op maandagmiddag bent u als “gastspeler” altijd welkom. Er is altijd wel iemand van het bestuur aanwezig, die u de weg kunt wijzen.

Mooie boule kent 3 verschillende lidmaatschappen:

  • C-licentie: staat voor Club-licentie, waarmee u kunt deelnemen aan alle interne activiteiten binnen de club
  • W-licentie:staat voor Wedstrijdlicentie, waarmee u kunt deelnemen aan alle toernooien en competities ook buiten onze club
  • J-licentie: staat voor Jeugdlicentie, alleen voor leden onder de 18 jaar. Biedt verder dezelfde mogelijkheden als een W-licentie

Opzeggen lidmaatschap:

Opzeggen van uw lidmaatschap behoort vóór 1 december uiterlijk uitsluitend schriftelijk te gebeuren.
Beëindigt u uw lidmaatschap eerder of tijdens het jaar dan volgt geen restitutiebedrag over de resterende maanden.

Mooie Boule:

Mooie Boule is aangesloten bij de Nederlandse Jeu de Boulesbond (NJBB)

Contributie 2015: (inclusief uw bijdrage aan de NJBB)

“Mooie Boule” staat goed bekend in de hele regio als zeer budget-vriendelijk. Wij geven op uw verzoek de nodige informatie over onze zeer redelijke contributieprijzen.

Verplichte clubkleding:

Bij bepaalde interne of externe toernooien is clubkleding verplicht. Met enige trots moeten anderen (of andere clubs) kunnen zien dat u lid bent van “Mooie Boule”. Om deel te kunnen nemen aan die speciale toernooien wordt het gewaardeerd als u verschijnt in onze nieuwe blauwe outfit. Daar zijn diverse mogelijkheden in, doch minimaal een polo-shirt inclusief ons “Mooie Boule-logo”. Daarnaast behoort een fraai sweatshirt, vest of fleece vest ook tot de mogelijkheden. Vraag hiernaar bij een van onze bestuursleden.

Meer informatie:

Mail: mooieboule1989@gmail.com
Bel:  073-503-2577