Jeu de Boules vereniging Berlicum
Groenstraat 14 c
5258 TH Berlicum
073 8221408

Nieuws

Maandag 24 oktober 2022

UITWISSELING MOOIE-BOULE & NIJNSEL OP 13 NOVEMBER 2022

UITWISSELING MOOIE-BOULE & NIJNSEL OP 13 NOVEMBER 2022

Onze laatste activiteit, voor wat betreft toernooicontacten met clubs van “buitenaf” is het Uitwisselingstoernooi met Nijnsel.

We laten dan het 50+Brabanttoernooi en de NPC even buiten beschouwing.

Als je onze activiteitenkalender van 2022 nog naleest, dan zijn we toch wel een erg actieve boulesclub. Als je soms de tijd neemt om eens op de sites van clubs uit de omgeving te kijken, dan mag je gerust stellen dat Mooie Boule niet houdt van “stilzitten”.

Een bewijs dat Mooie Boule een heel sociale instelling heeft en niet alleen kijkt naar prestaties. Vooral gezelligheid staat hoog in het vaandel en het streven voor de komende jaren zal beslist niet anders worden.

Met het Uitwisselingstoernooi met Nijnsel sluiten wij dus een hoofdstuk af voor 2022. Het vaste voornemen is dit ook in 2023 te continueren en dat kun je al zien op onze Activiteitenkalender 2023.

Houdt in het achterhoofd dat Mooie Boule intern nog het een en ander in petto heeft, zoals het Sinterklaastoernooi op 2 december, de Zondagcyclus op 11 december, het Kersttoernooi op 18 december en het Eindejaarstoernooi op 30 december. En in 2023 hopen wij elkaar het beste te gaan wensen op de Nieuwjaarsreceptie op 2 januari. Beweging genoeg dus.

Even nog de Uitwisseling met Nijnsel op zondag 13 november.

Je komt natuurlijk in je Mooie Boule-outfit om 13.00 uur als je je een half uurtje eerder aangemeld hebt. Het wedstrijdtype zal een Mix worden en er zullen 3 partijen gespeeld worden. Het inschrijfgeld zal € 2,= per persoon bedragen en alle prijzen zullen weer in geld uitgekeerd worden.

Maar als je je niet vóór woensdag 9 november op de inschrijflijst hebt gezet dan mis je dit laatste gezelligheidstoernooi van 2022. Dus……………doe het nu!

Vriendelijke groet,

Wedstrijdcommissie Mooie Boule