Jeu de Boules vereniging Berlicum
Groenstraat 14 c
5258 TH Berlicum
073 8221408

Nieuws

Donderdag 16 maart 2023

HET MAN-VROUW-TOERNOOI VAN 15 MAART 2023

HET MAN-VROUW-TOERNOOI VAN 15 MAART 2023

Op woensdag 15 maart vond het jaarlijkse traditionele MAN-VROUW-TOERNOOI plaats op onze banen.

Al jaren is dit een gewild toernooi, waaraan ook de jeu de boulesclubs uit de verre omgeving aan konden deelnemen. En dat hebben we deze dag geweten zeker qua uitslagen.

Ruim 21 teams hadden zich ingeschreven en kwamen op tijd ons clubhuis binnendruppelen om zich vooraf tegoed te doen aan koffie, thee of andere moedgevende drankjes, maar vooral om weer oude bekenden tegen te komen en een informerend praatje mee te houden.

Maar om 11.00 uur werd iedereen na een welkomstwoordje van wedstrijdleider Hariette van Casteren naar de banen verwezen en kon het MAN-VROUW-TOERNOOI aanvangen. Iedereen was zeer gemotiveerd om er het beste van te maken, dus er was wel degelijk sprake van fanatiek spel, waar sportiviteit natuurlijk niet aan kon ontbreken.

Gelukkig stond er nog een hele dag voor dit toernooi en zouden 4 partijen over de dag verdeeld gespeeld moeten worden. Wat de ene keer niet lukte zou in een herkansing in een volgende partij zeker kunnen plaatsvinden.

In de pauze was een en al geanimeerd praten en drinken met elkaar, maar daarna moesten de laatste partijen nog gespeeld worden.

Maar om 17.00 uur klonk het eindsignaal en ging de wedstrijdleiding aan de slag om alle punten bij elkaar te tellen om uiteindelijk ook tot een winnaars-lijst te komen.

 

 

Er waren 5 prijzen ter beschikking en die gingen naar:

De eerste prijs ging naar het  team van club  PC Dommels Boeleke en Puk 

De tweede prijs ging naar het team van de Club  Wij Liggen 

De derde prijs ging ook naar het andere team van Club Wij Liggen 

De vierde prijs ging naar het team van Club PV Sprang Capelle

De vijfde prijs ging naar het team van de Club  La Ferme Boel 

De winnaars ontvingen hun prijzen en de eer van alle deelnemers onder luid applaus.

Deze keer dus bleef geen van de 5 prijzen in Berlicum, maar volgend jaar zullen we misschien weer een herkansing krijgen.

Hoe dan ook heeft iedereen een heel gezellige dag gehad met dit MAN-VROUW-TOERNOOI. De lieve dames achter de bar hadden alle deelnemers fijn voorzien  van hapjes en drankjes waarvoor ze hartelijk bedankt werden namens de wedstrijdleiding

Redactie: Hariette van Casteren (tevens wedstrijdleider).

Voor de uiteindelijke totaal uitslag:  KLIK  HIER

Voor alle leuke foto’s van Hetty:  KLIK  HIER