Jeu de Boules vereniging Berlicum
Groenstraat 14 c
5258 TH Berlicum
073 8221408

Nieuws

Woensdag 11 januari 2017

Gast-jeu-de-boulers zijn welkom bij “Mooie Boule” in Berlicum.

 Wilt u ook eens heerlijk jeu-de-boulen?

Dan bent u van harte welkom bij Jeu de Boules  Club “Mooie Boule” in Berlicum, op Sportpark “De Brand”, Groenstraat 14 C. “Mooie Boule” beschikt over 25 buitenbanen en 15 binnenbanen (mocht het toevallig eens regenen).

Hier kunt u zich uitleven in deze mooie sport. “Mooie Boule” heeft 116 leden en elke maandag kunt u verzekerd zijn van zo'n 50 enthousiaste spelers. U sluit zich daar gewoon bij aan en wordt vanzelf ingedeeld. “Mooie Boule” is een club die Brabantse gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan en waar u een warm nest zult vinden. U wordt opgenomen als een familielid en u voelt zich in een mum van tijd gewoon thuis. Heeft u eens op de camping een balletje gegooid, of wilt u met onze club kennismaken? U bent altijd van harte welkom! Kom eens langs op maandag van 14.00-17.00 uur en vanaf Mei tot September op woensdagavond van 19.00 tot 10.00 uur en op de zaterdag van 14.00 -17.00 uur.


U speelt minimaal 2 partijen in wisselende samenstellingen.
Hebt u geen eigen boules of bent u deze vergeten? U leent ze gratis.

“Mooie Boule” organiseert het hele jaar door leuke toernooien. Die kunt u vinden op de publicatieborden in ons clubhuis en op deze website. Klik hier!

Hartelijk welkom bij de gezelligste jeu-de-boules-club van Brabant!!