Jeu de Boules vereniging Berlicum
Groenstraat 14 c
5258 TH Berlicum
073 8221408

Nieuws

Maandag 05 september 2022

DE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN VAN 2022.

DE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN VAN 2022.

De Clubkampioenschappen van 2022 zitten er weer op. Regen was geen spelbreker en gelukkig was de warmte (zeg gerust hitte)  geen belemmering om je beste beentje voor te zetten om deze eretitel van “clubkampioen” binnen te halen.

Velen hadden die gedachten en hadden zich voorgenomen hun uiterste best te doen om een hoge ranking te kunnen halen, zich bewust zijnde dat er slechts plaats is voor 1 nummer 1. Dan maar vechten voor een zo’n hoog mogelijke plaats op de eindlijst.

Op vrijdag 2 september begonnen de voorrondes om bij de beste 16 te kunnen behoren. Wat een mooie wedstrijden om te zien en te spelen en wát een sportiviteit onderling. Een lust voor het oog en ook al was dit geen EK Petanque, dan nog deden velen hier niet voor onder. Als je alleen al de foto’s bekijkt op onze website, die Hetty heeft gemaakt dan spat “concentratie” op heel veel foto’s hiervan af. Je gaat er voor en laat je door niemand iets wijsmaken. Maar uiteindelijk komt er dan een stand die de beste 16 van onze club weergeeft. Die mochten een nachtje slapen om de volgende dag hun beste kunstjes te kunnen vertonen.

Op zaterdag 3 september kon de strijd om het clubkampioenschap worden voortgezet. Veel spelers van gisteren die uitgevallen waren, zaten nu met spanning aan de kant om de verrichtingen van de beste 16 nauwkeurig te volgen. Aanmoedigen mocht ook, evenals het geven van een applaus bij een goed geplaatste of tactische boule. Het was wel noodzaak om als toeschouwer een beetje schaduw op te zoeken want ook de zon bleef onbarmhartig zijn best doen. De strijd was spannend voor iedereen en vol verrassingen. Maar uiteindelijke kon er maar één winnaar zich CLUBKAMPIOEN VAN HET JAAR 2022 gaan noemen. Wie dat was??? Kijk maar hieronder bij KLIK HIER, ook voor de totaalstand van eenieder.

Toen de huldigingceremonie achter de rug was was voor iedereen die zich ingeschreven had een superieur-lekker BBQ klaar gezet. Een beetje meer inschrijvingen had wel gemogen maar qua smaak en lekkerigheid ontbrak er niets.

En zo konden veel leden met plezier terugzien op mooie Clubkampioenschapdagen. Natuurlijk met het vaste voornemen om in 2023 weer deel te nemen.

Met dank aan de wedstrijdorganisatie en iedereen die zich hiervoor had ingespannen vóór en achter de bar.

Voor de eindstand van de Clubkampioenschappen in de voorrondes:  KLIK  HIER

Voor de eindstand van de Clubkampioenschappen bij de beste 16:  KLIK  HIER

Voor alle mooie foto’s van deze Clubkampioenschappen:  KLIK  HIER