Jeu de Boules vereniging Berlicum
Groenstraat 14 c
5258 TH Berlicum
073 8221408

Over Mooie Boule

Ontstaan:
Het begon allemaal aan de Duivenekker, op de Haashoeve waar 8 enthousiaste mensen begonnen een balletje te gooien. Hieruit ontstond in 1986 onze Club Mooie Boule. Aan de Runweg naast de sporthal werden de eerst officiële jeu-de-boule-banen aangelegd.

1996:
In 1996  verhuisden wij naar sportpark “De Brand”. Met 25 buitenbanen en 15 binnenbanen, verdeeld over twee hallen mag, Mooie Boule zich met 120 leden de grootste noemen uit de hele omgeving van Den Bosch. Het aantal vrouwelijke en mannelijke leden ligt ongeveer gelijk.

                  

Recreanten:
Bij Mooie Boule zijn recreanten altijd welkom en krijgen ruim baan. Daarnaast speelt de club op afdelings- en regionaal niveau.

Binnen- & buitenbanen:
Zowel binnen- als buitenbanen zijn comfortabel voorzien van bankjes en zijn uitstekend onderhouden. Buiten is veel groen en in de zomer schaduwgevende  platanen.

Clubhuis:
Er is een fraaie, ruime kantine in het clubhuis, waar een breed buitenterras aangebouwd is. Er is ook een overdekte fietsenstalling. Aangezien de club steunt op vrijwilligers zal op elk lid hiervoor een beroep gedaan worden.

Bestuur:
Mooie Boule heeft een actief bestuur, dat maandelijks bij elkaar komt. Elk jaar is er een jaarvergadering en ledenvergadering, meestal in maart en oktober, waarin iedereen de ruimte krijgt zijn/haar zegje te doen. 


Ledenlijst:
Elk jaar ontvangt u een ledenlijst en een activiteitenlijst zodat iedereen rekening kan houden met de activiteiten die er door het jaar heen worden georganiseerd.

Actueel:
Wilt u bijblijven dan bekijkt u regelmatig onze website www.mooieboule.nl  Hierop kunt u alle nuttige informatie lezen b.v. “nieuws”, waar iedereen op de hoogte gehouden wordt van allerlei actuele zaken. Ook kunt u op deze website spelschema's, uitslagen, nieuwe toernooien en foto's vinden.