Jeu de Boules vereniging Berlicum
Groenstraat 14 c
5258 TH Berlicum
073 8221408

Nieuws

Donderdag 23 september 2021

HET KERMISTOERNOOI IS OP MAANDAG 25 OKTOBER

HET KERMISTOERNOOI IS OP MAANDAG 25 OKTOBER

Wat? Alweer een KERMISTOERNOOI?

Ondanks het leuke succes van afgelopen week met het KERMISTOERNOOI, misten veel leden toch een beetje de kermissfeer. Het bestuur heeft deze roep gehoord en geven maar wat graag gehoor aan deze wens.

Het KERMISTOERNOOI moet eigenlijk gevierd worden wanneer heel Berlicum op zijn kop staat door het Kermisgedruis.

Omdat door de coronamaatregelen een heleboel onzekere factoren bestonden nam men het zekere voor het onzekere en werd de toenmalige datum op 20 september bepaald.

Inmiddels is bekend dat de Berlicumse Kermis definitief door gaat.

Wat let ons om ook op die datums een herhaling te maken van ons KERMISTOERNOOI. Zeker op dit veler verzoek van onze leden.

HET KERMISTOERNOOI IS NU OP MAANDAG 25 OKTOBER

Even alles op een rijtje: Clubkleding natuurlijk, 12.30 uur aanmelden, 13.00 uur van start. Er worden mix-doubletten in 3 partijen gespeeld en uiteraard is het inschrijfgeld weer op    € 2,50 gesteld. Inschrijven kan tot uiterlijk 22 oktober. Er hangt een inschrijflijst in ons clubhuis of geef anders even door aan Jan Schel (tevens wedstrijdleider) op zijn mail: janschel@outlook.com

PS: Houdt er rekening mee dat op deze dag van het Kermistoernooi GEEN vrij boulen is. Dus aan u de keus: Deelnemen aan dit unieke Kermistoernooi of niet komen boulen.

De wedstrijdcommissie wenst u een onvergetelijke dag.