Jeu de Boules vereniging Berlicum
Groenstraat 14 c
5258 TH Berlicum
073 8221408

Nieuws

Donderdag 16 september 2021

EEN GESLAAGDE FIETSTOCHT

EEN GESLAAGDE FIETSTOCHT

Afgelopen woensdag (15 september) verzamelden zich 30 personen-leden om samen de omgeving rond Berlicum te verkennen. Dat werd een fietstocht om nooit meer te vergeten. Vooraf als versterking nam men een stevige kop koffie om daarna op pad te gaan.

Eerst richting Den Dungen over de Dungense brug, die gelukkig voor fietsers nog toegankelijk is. Links en rechts het kanaal en dan deels door Den Dungen en langs het fameuze Maaskantje. De tocht werd voortgezet richting het groenrijke Gemonde met zijn prachtige populierendreven en weidse uitzichten over de landerijen en langs stokoude Brabantse rietgedekte langgevelboerderijen.

Eenmaal Gemonde achter ons gelaten stuurden we naar Schijndel waar ons rustpunt was ingelast voor een lekkere lunch en…….om bij te komen natuurlijk.

Deze fietstocht was daarmee nog niet afgelopen want Sint Michielsgestel stond ook nog op de kaart. Prachtige weggetjes ook langs de Dommel met adembenemende locaties waar je anders geen weet van hebt.

Daarna zette de koers zich weer voort richting Berlicum om na te genieten van een prachtdag, ideale weersomstandigheden en dat samen nog met een kop koffie of frisdrankje.

Met een goed gevoel over deze geslaagde fietstocht ging iedereen daarna weer huiswaarts met het vaste voornemen om ook in 2022 weer graag deel te nemen.

Met dank aan de organisatoren.

Meer foto's:  KLIK HIER

Tiny Hubers