Jeu de Boules vereniging Berlicum
Groenstraat 14 c
5258 TH Berlicum
073 8221408

Nieuws

Dinsdag 07 september 2021

DE DOUBLETTEN - & TRIPLETTEN-COMPETITIE GAAT VAN START

DE DOUBLETTEN - & TRIPLETTEN-COMPETITIE GAAT VAN START

Sommigen van u hebben er naar uitgekeken. Kennelijk zijn ze het zomerse weer een beetje beu en verlangen ze naar meer herfstige en winterse sferen.

Misschien is dit beeld een beetje overdreven maar bij het woord: “doubletten- en tripletten-competitie” denk je al gauw aan boulen in de hal bij kunstlicht en laat het buiten maar lekker waaien, regenen en modderig zijn. Spelen in de hal heeft zo zijn eigen charme.

Zeker voor iedereen die zich opgegeven heeft voor de altijd spannende “doubletten- en tripletten-competitie.

Ook dit jaar is dit vertrouwde beeld van stal gehaald en de wedstrijdcommissie mag niet mopperen bij een deelname van 18 teams voor de doublettencompetitie en 12 teams voor de triplettencompetitie.

Op dinsdag 14 september gaat de doublettencompetitie  van start.

Op donderdag 16 september gaat de triplettencompetitie van start.

Hebt u zich niet ingeschreven voor een van deze competities dan raden wij u aan om zo af en toe een kijkje te komen nemen. We weten zeker dat u zich dan beslist inschrijft voor de 2e helft, die in januari 2022 van start gaat.

Na elke competitiedag zullen wij de uitslagen op onze site publiceren onder het kopje “uitslagen”, zodat u direct ziet op welke plaats u die week bent terecht gekomen.

Wie zijn uw tegenstanders en wie zit in elke team:   KLIK HIER (doubletten)

                                                                            KLIK HIER  (tripletten)