Jeu de Boules vereniging Berlicum
Groenstraat 14 c
5258 TH Berlicum
073 8221408

Nieuws

Vrijdag 05 november 2021

DE ACTIVITEITEN-KALENDER VAN 2022 IS UIT

DE ACTIVITEITEN-KALENDER VAN 2022 IS UIT

Stilzitten is niks voor ons bestuur en commissies. Achter de schermen gaat het “boulesleven” gewoon door en is er druk overleg over allerlei zaken.

Dat was vorig jaar op deze tijd wel andere koek. Bijna niks mocht en allerlei coronaregeltjes vlogen ons om de oren. Daar werd je echt wel moe van, want de wil om iedereen het geluk van “boulen” te gunnen stond voor op.

Met nieuwe moed kunnen we al weer een flink aantal maanden gewoon boulen met beperkte restricties. Wat een geluk en hoe blij zijn vele leden hier mee, gezien het steeds meer groeiende aantal deelnemers op bijvoorbeeld de maandag en zaterdag.

Het was wel weer even wennen van “buiten” naar “binnen”. Andere speelondergrond zorgde voor onverwachte boules-situaties, dus is het bijna noodzaak om bijtijds aanwezig te zijn om alvast voor je zelf goed te oefenen.

Deze week kon ons bestuur en diverse commissies de

 

AKTIVITEITEN-KALENDER van 2022

afronden. Natuurlijk wel altijd onder enig voorbehoud, maar het geeft al een goed overzicht wat u in 2022 allemaal kunt verwachten.

Als u onderstaande KLIK  HIER aanklikt dan ziet u de hele ACTIVITEITENKALENDER. Deze blijft ook het hele jaar staan op de website onder het blokje "ACTIVITEITEN".  Te lezen en te raadplegen, zodat u er uw vakantieplannen er op af kunt stemmen. Zelfs de Nieuwsjaarsreceptie-boule staat er op.

Het bestuur en commissies van Mooie Boule wenst u al vast een prachtig

2022 boules-jaar toe.

Berend-Jan van Hoeckel. Redactie

Voor de ACTIVITEITENKALENDER......KLIK HIER